Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

02-09-2022 12:22

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αγορά και ανακαίνιση υποστατικών με σκοπό τη δημιουργία τριών δομών φιλοξενίας και προστασίας παιδιών

Οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας απευθύνουν πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος από νομικά ή φυσικά πρόσωπα για την αγορά τριών (3) κτηρίων με σκοπό τη δημιουργία δομών φιλοξενίας και προστασίας παιδιών που βρίσκονται υπό τη φροντίδα του κράτους. Η παρούσα πρόσκληση υλοποιεί την πολιτική του κράτους για υποστήριξη και προστασία των παιδιών που βρίσκονται υπό τη φροντίδα του, στο πλαίσιο του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας (2021 – 2026).

Ως προθεσμία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος καθορίζεται η 31η Οκτωβρίου 2022 και ώρα 3:00 μ.μ., κατά την οποία οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος δύναται να εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Τα έγγραφα της παρούσας πρόσκλησης και τα έντυπα προς συμπλήρωση από τους ενδιαφερόμενους είναι διαθέσιμα σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας www.mlsi.gov.cy/sws, καθώς και σε έντυπη μορφή στα κατά τόπους Επαρχιακά Γραφεία Ευημερίας και τα Κεντρικά Γραφεία των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας στη Λευκωσία.

Για πληροφορίες/διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 22 406607/-744/-745 από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 3:00 μ.μ.


(ΜΒ/ΣΧ)