Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

07-09-2022 10:48

Ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας κεντρικός ομιλητής στο «The Cambridge International Symposium on Economic Crime»

Στο Πανεπιστήμιο του Cambridge, ως ένας εκ των κεντρικών ομιλητών (keynote speaker) στις εργασίες του ετήσιου, διεθνούς συνεδρίου «The Cambridge International Symposium on Economic Crime», θα συμμετάσχει ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας κ. Γιώργος Σαββίδης, αποδεχόμενος σχετική πρόσκληση από τους διοργανωτές του συνεδρίου.

Ο κ. Σαββίδης, που αναχωρεί για το Ηνωμένο Βασίλειο την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022, θα μιλήσει στο Jesus College του Πανεπιστημίου Cambridge την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022, στη θεματική ενότητα «Υπεράκτιος κόσμος: Νομικές και ρυθμιστικές εξελίξεις, ευκαιρίες και προκλήσεις για το μέλλον» (The Offshore world: legal and regulatory developments, opportunities, challenges and what does the future offer?).

Το «The Cambridge International Symposium on Economic Crime», που χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πλέον έγκριτα, διεθνή συνέδρια σε σχέση με το οικονομικό έγκλημα, αποτελεί ένα υψηλού κύρους επιστημονικό θεσμό ανταλλαγής γνώσης και συζήτησης επί της πρόληψης και αποτροπής τέτοιας φύσεως εγκλημάτων. Διοργανώνεται από και πραγματοποιείται σε ένα από τα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα του Ηνωμένου Βασιλείου για 39η χρονιά, από τις 4 έως τις 11 Σεπτεμβρίου 2022. Σε αυτό συμμετέχουν περίπου 2000 συμμετέχοντες από 100 χώρες, ήτοι, μεταξύ άλλων, η Γενική Εισαγγελέας Αγγλίας, Ουαλίας και Βορείου Ιρλανδίας,  νυν και πρώην υπουργοί της Βρετανικής Κυβέρνησης και μέλη του Βρετανικού Κοινοβουλίου, Γενικοί Εισαγγελείς και εισαγγελείς από αριθμό χωρών, επικεφαλής ανακριτικών και διωκτικών Αρχών, οικονομικοί διευθυντές μεγάλων οργανισμών διεθνούς εμβέλειας, σύμβουλοι, εμπειρογνώμονες σε θέματα κυβερνοασφάλειας, οικονομικού εγκλήματος και απάτης, δικηγόροι, ακαδημαϊκοί και εκπρόσωποι μεγάλων διεθνών λογιστικών οίκων.

 (ΜΛ)