Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

19-10-2022 13:05

Ανακοίνωση του ΚΕΠΑ για διεξαγωγή εργαστηρίου με θέμα «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Εργαστηρίων Europass»

Το Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου (ΚΕΠΑ) ενημερώνει ότι, στο πλαίσιο της προώθησης της Ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας Europass, το Εθνικό Κέντρο Europass Κύπρου διοργανώνει τη Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022, εργαστήριο με θέμα «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Εργαστηρίων Europass».

Το Εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στα Κεντρικά Γραφεία του Κέντρου Παραγωγικότητας (Λεωφόρος Καλλιπόλεως 77, 2100 Λευκωσία), στην αίθουσα Α’, μεταξύ των ωρών 09:00π.μ.-12:30μ.μ.

Σκοπός του εργαστηρίου είναι να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες και συμμετέχουσες την πρωτοβουλία Europass και να εξοικειωθούν με τη χρήση και τις δυνατότητες της Διαδικτυακής Πλατφόρμας Europass, ώστε αφενός να συμβάλουν, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Europass, ως πολλαπλασιαστές στις δράσεις προώθησής της και αφετέρου να ενταχθούν, εφόσον το επιθυμούν, στην ομάδα των εισηγητών/εισηγητριών του Εθνικού Κέντρου Europass για σκοπούς υλοποίησης εργαστηρίων και παρουσιάσεων προς άτομα και φορείς. Σημειώνεται ότι, το ύψος της αμοιβής των εισηγητών/εισηγητριών ανέρχεται στα €32 ανά ώρα διδασκαλίας.

Για το πρόγραμμα του Εργαστηρίου και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι/ενδιαφερόμενες μπορούν να ακολουθήσουν τον σύνδεσμο https://www.e-gnosis.gov.cy/training/eke1/


(ΜΒ/ΕΧΡ)