Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

24-10-2022 08:04

Αντιπροσωπία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας της Βουλής των Αντιπροσώπων στη Θεσσαλονίκη, για να παραστεί σε επετειακές εκδηλώσεις

Αντιπροσωπία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας της Βουλής των Αντιπροσώπων μεταβαίνει αύριο Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022, στη Θεσσαλονίκη, όπου θα παραστεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου απελευθέρωσης της πόλης το 1912 από τον οθωμανικό ζυγό και της 28ης Οκτωβρίου 1940, έπειτα από πρόσκληση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα.

Η αντιπροσωπία απαρτίζεται από τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας κ. Μαρίνο Σιζόπουλο και τα μέλη της επιτροπής κκ. Γιώργο Κάρουλλα, Κώστα Κώστα, Παύλο Μυλωνά και Αλέκο Τρυφωνίδη. Την αντιπροσωπία θα συνοδεύει η Ανώτερη Γραμματέας Κοινοβουλευτικών Επιτροπών, κα Όλγα Παλάτου.

Η αντιπροσωπία θα παραστεί, μεταξύ άλλων, στην επίσημη δοξολογία για την εορτή του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου και την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και στη Μεγάλη Παρέλαση πολιτικών και τμημάτων του Ελληνικού Στρατού, παρουσία της Α.Ε. Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κυρίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Επιπροσθέτως, η αντιπροσωπία θα συναντηθεί με τον πρόεδρο και μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων. 

(Το κείμενο ως απεστάλη από τη Βουλή των Αντιπροσώπων)