Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

26-10-2022 12:56

Πρόγραμμα κατάρτισης με τίτλο «Ανάπτυξη Διοικητικών και Ηγετικών Ικανοτήτων στις Επιχειρήσεις του Σήμερα» από το Κέντρο Παραγωγικότητας

Το Κέντρο Παραγωγικότητας (ΚΕΠΑ) ανακοινώνει τη διεξαγωγή προγράμματος κατάρτισης με τίτλο «Ανάπτυξη Διοικητικών και Ηγετικών Ικανοτήτων στις Επιχειρήσεις του Σήμερα», διάρκειας επτά (7) ωρών. Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στις 28 Νοεμβρίου 2022 από τις 08:30 π.μ. μέχρι τις 16:30 μ.μ.

Στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει στους συμμετέχοντες, όλες εκείνες τις γνώσεις, τα εργαλεία και τις σωστές δεξιότητες, έτσι ώστε να διοικήσουν αποτελεσματικά την ομάδα τους με απώτερο σκοπό η ομάδα αυτή να αποδώσει τα μέγιστα.

Το πρόγραμμα «Ανάπτυξη Διοικητικών και Ηγετικών Ικανοτήτων στις Επιχειρήσεις του Σήμερα», απευθύνεται σε άτομα, τα οποία διοικούν ομάδες στον χώρο εργασίας, όπως τμηματάρχες, επικεφαλής ομάδων, προϊσταμένους.

Το πρόγραμμα εγκρίθηκε για επιχορήγηση από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ). Οι επιχειρήσεις/οργανισμοί που συμμετέχουν με εργοδοτούμενους τους, καθώς και άνεργοι, οι οποίοι ικανοποιούν τις προϋποθέσεις της ΑνΑΔ, θα τύχουν της σχετικής επιχορήγησης.

Δικαίωμα Συμμετοχής €110 το άτομο

Επιχορήγηση της ΑνΑΔ   

€88,00 το άτομο

Πληρωτέο ποσό στο ΚΕΠΑ

€22,00 το άτομο 

Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν από τη ιστοσελίδα του Κέντρου Παραγωγικότητας στον σύνδεσμο: https://www.e-gnosis.gov.cy/training/kepa-events/developing-managerial-and-leadership-skills-in-todays-enterprises-%ce%b7%ce%b2%ce%bf291/

Για περισσότερες πληροφορίες και για υποβολή αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την υπεύθυνη του Προγράμματος κα Μελίνα Νεοφύτου στο τηλέφωνο 22806141 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο mneophytou@kepa.mlsi.gov.cy.

(ΜΓ/ΕΧΡ)