Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

27-10-2022 09:48

Οδικές εργασίες και ρυθμίσεις οδικής κυκλοφορίας

1. Εργασίες οριζόντιας σήμανσης σε δρόμους της Επαρχίας Λευκωσίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού, Τμήμα Δημοσίων Έργων Λευκωσίας, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την περίοδο 27/10/2022 - 17/11/2022, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών, θα διεξάγονται εργασίες οριζόντιας σήμανσης σε δρόμους εντός Δημοτικών Ορίων της Επαρχίας Λευκωσίας, σε ώρες μη αιχμής της κυκλοφορίας. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει η μια λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 1000 μέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

2. Διεξαγωγή παρέλασης στην κοινότητα Ορμήδειας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 28/10/2022 μεταξύ των ωρών 10:00 – 12:00, εντός της κοινότητας Ορμήδειας θα πραγματοποιηθεί παρέλαση. Κατά τη διάρκεια της πιο πάνω παρέλασης, μέρος της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου από τη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Λάρνακος, θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

3. Εργασίες κλαδέματος στην Επαρχία Λάρνακας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι:

α) την περίοδο 31/10/2022 - 2/12/2022, μεταξύ των ωρών 08:30 – 14:30 καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακων θα γίνονται εργασίες κλαδέματος και ποτίσματος των φυτών στα πρανή του αυτοκινητοδρόμου Αεροδρόμιο Λάρνακας – Αγίας Νάπας και Λάρνακας – Κοφίνου της Επαρχίας Λάρνακας από το Τμήμα Δασών. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, στον αυτοκινητόδρομο από το Αεροδρόμιο Λάρνακας μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς (και από τις δύο κατευθύνσεις) και στον Αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Κοφίνου θα κλείνει μέρος του ερείσματος του αυτοκινητοδρόμου, τμηματικά σε μήκος 100 μέτρα ανά φορά.

β) την περίοδο 31/10/2022 - 11/11/2022, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου,  μεταξύ των ωρών 08:00 - 15:00, στο δρόμο Λάρνακας – Κιτίου, θα εκτελούνται εργασίες κλαδέματος των φυτών της κεντρικής νησίδας από τον Δήμο Δρομολαξιάς - Μενεού. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, από τον κυκλικό κόμβο νέου Αεροδρομίου μέχρι τον κυκλικό κόμβο παλαιού Αεροδρομίου, θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας της κεντρικής νησίδας για μήκος 500μ. περίπου κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

4. Εκτέλεση εργασιών στον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι ο δρόμος Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς (Β7) – παρά το χωριό Γιόλου  - από τη συμβολή του με τον δρόμο  Στρουμπί – Κάθηκας (Ε711) μέχρι τη συμβολή με τον δρόμο προς  Σίμου (Ε712) στην περιοχή της Κουγιούκκας, θα παραμείνει κλειστός μέχρι την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η πρόσβαση από και προς Πόλη Χρυσοχούς, θα γίνεται από τον δρόμο Στρουμπί – Κάθηκας – Δρούσεια – Προδρόμι καθώς επίσης και από τον δρόμο Πολέμι – Αγ.Δημητριανός – Λάσα – Σίμου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΜΧ/IK)