Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

21-02-2023 13:51

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων για οδικές εργασίες στις επαρχίες Λάρνακας, Λεμεσού και Πάφου

1. Εργασίες τοποθέτησης αγωγών νερού στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Τετάρτη 22/2/2023, στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, μεταξύ των ωρών 06:00 – 16:00, θα διεξάγονται εργασίες τοποθέτησης αγωγών νερού, από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, τμήμα μήκους 50 μέτρων περίπου, του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού, μπροστά από τα κτίρια του Διυλιστηρίου Νερού του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, στη Χοιροκοιτία, θα κλείσει και η διακίνηση της κυκλοφορίας θα γίνεται με τη χρήση σήμανσης φώτων τροχαίας.

2. Εργασίες υλοτόμησης επικίνδυνου μεγάλου δασικού δέντρου στο δρόμο Τριμίκλινης - Σαϊττάς

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, το Τμήμα Δασών και η Αστυνομία ανακοινώνουν ότι, την Πέμπτη 23/2/2023, από η ώρα 08:30 π.μ. μέχρι 10:00 π.μ.,  θα αποκοπεί η κυκλοφορία στο δρόμο Τριμίκλινης - Σαϊττάς εντός του χωριού Τριμίκλινη για την υλοτόμηση επικίνδυνου μεγάλου δασικού δέντρου από το Τμήμα Δασών.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών η τροχαία κίνηση από Σαϊτά προς Λεμεσό θα διοχετεύεται μέσω των χωριών Άγιος Μάμας - Κορφής και η τροχαία κίνηση από Τριμίκλινη προς Σαϊττά θα διοχετεύεται εντός του χωριού Τριμίκλινη.

3. Εργασίες συντήρησης/καθαρισμού του συστήματος αποχετεύσεως στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, από την Τετάρτη 22/2/2023 μέχρι και την Παρασκευή 24/2/2023, μεταξύ των ωρών  08:00 – 15:00, στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού (Α6) και στις δύο κατευθύνσεις, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης/καθαρισμού του συστήματος αποχετεύσεως.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

(ΙΚ/ΕΧΡ)