Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

28-04-2023 14:18

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις Επαρχίες Λάρνακας και Λεμεσού


1.
Κλειστό τμήμα της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, στην Ξυλοτύμβου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα, 1/5/2023, μεταξύ των ωρών 10:30 – 15:00, εντός της κοινότητας Ξυλοτύμβου θα πραγματοποιηθεί κοινωνική εκδήλωση από το Kοινοτικό Συμβούλιο Ξυλοτύμβου.

Κατά τη διάρκεια της πιο πάνω εκδήλωσης, η Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ από τη συμβολή της με την οδό Λουκή Ακρίτα μέχρι τη συμβολή της με την οδό Χρίστου Σαμάρα θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.


2.
Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου (περιοχή Νέου Γηπέδου Λεμεσού)

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο κατασκευής του νέου οδικού δικτύου στην περιοχή του Νέου Γηπέδου Λεμεσού, την Τρίτη, 02/05/2023, από τις 08.00 μέχρι τις 15:30, η αριστερή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου, με κατεύθυνση προς Λεμεσό, μετά την έξοδο προς Ερήμη, θα είναι κλειστή.


Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις  υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

(ΜΒ/ΕΧΡ)