Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

03-05-2023 15:22

Γραπτή εξέταση για οδηγούς μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων ADR

Το Τμήμα Οδικών Μεταφορών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, με βάση τον περί Οδικής Μεταφοράς Επικίνδυνων Εμπορευμάτων Νόμο του 2004, όπως τροποποιήθηκε μέχρι σήμερα, ανακοινώνει ότι οι σχετικές εξετάσεις για  την εξασφάλιση πιστοποιητικού επαγγελματικής κατάρτισης οδηγού μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων ADR θα διεξαχθούν την Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023, στο Κτήμα Κουσιουμή (περιοχή Χαλεπιανές), στη Λευκωσία. Για την ώρα προσέλευσης καθώς και την κατηγορία εξέτασης, οι αιτητές θα ενημερωθούν με προσωπική επιστολή.

Για τη συμμετοχή στις εξετάσεις θα πρέπει να υποβληθεί αίτηση μαζί με αντίγραφα των πιστοποιητικών εκπαίδευσης και αντίγραφο της απόδειξης πληρωμής στα κεντρικά Γραφεία του Τμήματος Οδικών Μεταφορών, Βασιλέως Παύλου 27, Παρισσινός, στη Λευκωσία ή με τηλεομοιότυπο στο 22354030 μέχρι και την Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2023.

Έντυπα αιτήσεων διατίθενται στα επαρχιακά και τα κεντρικά Γραφεία του Τμήματος Οδικών Μεταφορών καθώς, επίσης, και στην ιστοσελίδα του Τμήματος στην διεύθυνση http://rtd.mcw.gov.cy.

Τονίζεται ότι, για να συμμετάσχει ένα πρόσωπο στην γραπτή εξέταση θα πρέπει να έχει προηγουμένως συμμετάσχει σε εκπαιδευτικό κύκλο μαθημάτων, που διεξάγουν εξουσιοδοτημένοι Φορείς Εκπαίδευσης Πληρωμάτων Οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων ADR.

Το τέλος συμμετοχής στην εξέταση είναι €25 και καταβάλλεται πριν την υποβολή της αίτησης στα ταμεία του Τμήματος Οδικών Μεταφορών. Αντίγραφο του εντύπου απόδειξης πληρωμής και αντίγραφο του πιστοποιητικού εκπαίδευσης των πιο πάνω μαθημάτων πρέπει να επισυνάπτονται στην αίτηση.

Το τέλος συμμετοχής δεν επιστρέφεται σε καμία περίπτωση.

/ΣΧ