Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

04-05-2023 13:07

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εκτέλεση εργασιών στην Επαρχία Λευκωσίας

1. Κλειστή λωρίδα στη Λεωφόρο Στροβόλου λόγω εργασιών συντήρησης

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας,  Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι το Σάββατο 6 Μαΐου 2023 και την Κυριακή 7 Μαΐου 2023, από τις 6:00 π.μ. μέχρι τις 6:00 μ.μ., θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης δρόμου επί της Λεωφόρου Στροβόλου, από τη συμβολή με τη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Κυπριανού μέχρι τον κυκλικό κόμβο του προεδρικού Μεγάρου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η αριστερή λωρίδα του επηρεαζόμενου δρόμου με κατεύθυνση προς τον κυκλικό κόμβο Προεδρικού Μεγάρου θα είναι κλειστή σε μήκος 350 μέτρων περίπου και η διακίνηση της κυκλοφορίας θα διεξάγεται μέσω της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας.

2. Κλειστό μέρος της λωρίδας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι το Σαββατοκύριακο 6 – 7 Μαΐου 2023 καθώς και το Σαββατοκύριακο 13 – 14 Μαΐου 2023, μεταξύ των ωρών 5:00 π.μ. – 12:00 μ.μ., στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού από τα φώτα τροχαίας Καλησπέρα μέχρι τον κόμβο Αγίας Βαρβάρας θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης χτυπημένων στηθαίων ασφαλείας της κεντρικής νησίδας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η  δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 200μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα (λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας).

3. Εργασίες στον παρακαμπτήριο Τσερίου

Το Γραφείο Μηχανικού Έργου του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι από το Σάββατο 6 Μαΐου 2023 ώρα 7:00 π.μ. και για περίοδο 6 μηνών, στα πλαίσια Κατασκευής του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας Φάση Α1, στον παρακαμπτήριο Τσερίου (δρόμων Χαλεπιανών) παρά το πρατήριο πετρελαιοειδών, θα εκτελούνται εργασίες στη συμβολή με τον υπό κατασκευή δρόμο που θα ενώνεται με τον Περιμετρικό Αυτοκινητόδρομο. Οι λωρίδες κυκλοφορίας θα μετακινηθούν ελαφρώς νοτιότερα για περίοδο τριών μηνών και ακολούθως βορειότερα για περίοδο άλλων τριών μηνών.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΑΦ/ΣΧ)