Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

05-05-2023 12:10

Γραπτή εξέταση για την απόκτηση Πιστοποιητικού Ικανότητας Εκπαιδευτή Οδηγών

Το Τμήμα Οδικών Μεταφορών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι οι γραπτές εξετάσεις για την απόκτηση Πιστοποιητικού Ικανότητας Εκπαιδευτή Οδηγών θα διεξαχθούν την Πέμπτη,22 Ιουνίου 2023 και ώρα 9:00 π.μ. στο Κτήμα Κουσιουμή (περιοχή Χαλεπιανές), στη Λευκωσία.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν στα ταμεία του Τμήματος Οδικών Μεταφορών σε όλες τις πόλεις το αργότερο μέχρι και τις 2 Ιουνίου 2023. Μετά την εν λόγω ημερομηνία καμία αίτηση δεν θα γίνεται αποδεκτή.

Όλοι οι υποψήφιοι θα ειδοποιηθούν με προσωπική επιστολή η οποία θα αναφέρει γενικές οδηγίες σχετικά με τους όρους και κανονισμούς των εξετάσεων.

Διευκρινίζεται ότι, εφόσον επιτύχετε στη γραπτή εξέταση (θεωρητικό μέρος) θα κληθείτε σε κατοπινό στάδιο και σε πρακτική εξέταση. Περαιτέρω, διευκρινίζεται ότι, καλείστε να λάβετε μέρος στην παρούσα γραπτή εξέταση με την επιφύλαξη ότι τα απαιτούμενα από τη Νομοθεσία προσόντα σας για τη χορήγηση της Άδειας Εξασκήσεως Επαγγέλματος Εκπαιδευτή Οδηγών θα εξεταστούν σε μεταγενέστερο στάδιο. 

(ΣΧ)