Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

14-06-2023 11:15

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για οδικές εργασίες στις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας και Λεμεσού

Εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα του παλαιού δρόμου Λεμεσού - Λευκωσίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023, από τις 07:00 μέχρι τις 15:00, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα του παλαιού δρόμου Λεμεσού - Λευκωσίας, στην Κοφίνου σε μήκος 250μ. περίπου, μέχρι τη σύνδεση του παλαιού δρόμου με τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η μία λωρίδα κυκλοφορίας του παλαιού δρόμου Λεμεσού - Λευκωσίας θα κλείνει τμηματικά (100 μέτρα ανά φορά) και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση STOP & GO ή / και προσωρινών φώτων τροχαίας.

Εργασίες κλαδέματος και καθαρίσματος της βλάστησης της κεντρικής νησίδας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Δένειας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την περίοδο 19 Ιουνίου 2023 με 18 Ιουλίου 2023, από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη, μεταξύ των ωρών 09:00 με 14:00, θα εκτελούνται από το Τμήμα Δασών εργασίες κλαδέματος και καθαρίσματος της βλάστησης της κεντρικής νησίδας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Δένειας (Α9) από τον κυκλικό κόμβο Ανθούπολης μέχρι και τον κυκλικό κόμβο Δένειας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα (ταχείας) κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα (βραδείας) κυκλοφορίας, σε απόσταση 2χλμ. περίπου και στις δύο κατευθύνσεις.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

Εργασίες διαπλάτυνσης του υφιστάμενου δρόμου Λευκωσίας – Παλαιχωρίου στο Αρεδιού

Το Γραφείο Μηχανικού Κατασκευής Αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Παλαιχωρίου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι από την Πέμπτη 15 Ιουνίου μέχρι και το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023, από τις 09:00 μέχρι τις 15:00, θα εκτελούνται εργασίες διαπλάτυνσης του υφιστάμενου δρόμου Λευκωσίας – Παλαιχωρίου στο Αρεδιού, 500μ. περίπου πριν τη συμβολή του δρόμου Λευκωσίας – Παλαιχωρίου με το δρόμο προς Κάτω Μονή.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας προς Παλαιχώρι θα είναι κλειστή σε απόσταση 150μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη δεξιά λωρίδα με προσωρινά φώτα τροχαίας.

Εργασίες συντήρησης στη σήραγγα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την περίοδο 19 Ιουνίου μέχρι τις 23 Ιουνίου 2023, μεταξύ των ωρών 08:00 με 19:00, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης στη σήραγγα του αυτοκινητόδρομου, με κατεύθυνση προς Λεμεσό και την περίοδο 26 Ιουνίου μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023, με κατεύθυνση προς Πάφο, από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών. 

Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών η σήραγγα θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση πριν τη σήραγγα του αυτοκινητόδρομου, θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση. 

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΑΦ/ΕΧΡ)

 

 

 

(ΜΒ/ΣΧ)