Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

23-06-2023 12:53

Επετειακή εκδήλωση για τα 50χρονα της Αρχής Λιμένων Κύπρου

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 22 Ιουνίου 2023, στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, η μεγάλη επετειακή εκδήλωση της Αρχής Λιμένων Κύπρου στο πλαίσιο των εορτασμών της για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της, με συνεχή λειτουργία, παρουσία και προσφορά στα λιμενικά δρώμενα του τόπου. Στην παρουσία της ανώτατης πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, αρχών τοπικής αυτοδιοίκησης, συνεργατών της Αρχής, της Διοίκησης, της Διεύθυνσης και του προσωπικού της και πλήθος κόσμου, τιμήθηκε το πολυσχιδές έργο και η πολυδιάστατη προσφορά της Αρχής Λιμένων Κύπρου. Ομιλίες εκφώνησαν ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Λιμένων Κύπρου Δρ. Αντώνης Στ. Στυλιανού, ενώ ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα με κορύφωση την συναυλία της γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας Μελίνας Ασλανίδου.

Η Διοίκηση και η Διεύθυνση της Αρχής Λιμένων Κύπρου εκφράζουν τις ιδιαίτερες τους ευχαριστίες στο Δήμο Λεμεσού για την πολύτιμη του συμβολή στη διοργάνωση της εκδήλωσης, στην εταιρεία Purple Sparrow Productions Ltd, στο Λαογραφικό Όμιλο Λεμεσού, στο 27ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Λεμεσού, στις Μαζορέτες Λεμεσού, στο 16ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αγίου Νικολάου και σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση και εκτέλεση της επετειακής εκδήλωσης της Αρχής Λιμένων Κύπρου.

Η Αρχή Λιμένων Κύπρου συνεχίζει την πλεύση της για τα επόμενα 50 χρόνια και ακόμη περισσότερα, σε συνεργασία με όλους τους εταίρους της και με έντονη παρουσία και δράση στα λιμενικά δρώμενα του τόπου μας.

(ΑΦ/ΣΧ)