Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

26-06-2023 13:33

Το Γραφείο Εφόρου Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων διοργανώνει παρουσίαση με θέμα «Κρατικές Ενισχύσεις» σε συνεργασία με τον ΣΕΛΚ

Το Γραφείο Εφόρου Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων (ΓΕΕΚΕ), σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ), διοργανώνει την Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 και ώρα 10:00μ.μ.-12:00μ., στο ξενοδοχείο Κλεοπάτρα, παρουσίαση με θέμα «Κρατικές Ενισχύσεις».

Στόχος είναι να παρουσιαστούν θέματα κρατικών ενισχύσεων σχετικά με τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες των Εγκεκριμένων Λογιστών προς διευκόλυνση του επιχειρηματικού κόσμου, που συμβάλλει καθημερινά και καθοριστικά στην οικονομία του κράτους.

Στο Α’ Μέρος της παρουσίασης θα γίνει γενική ενημέρωση για τον ρόλο και τις αρμοδιότητες του ΓΕΕΚΕ και θα επεξηγηθεί η έννοια και τα νομικά πλαίσια των κρατικών ενισχύσεων. Στο Β’ Μέρος της παρουσίασης θα επεξηγηθούν οι έννοιες της Ενιαίας, Συνδεδεμένης και Προβληματικής Επιχείρησης, και θα παρουσιαστεί το «Κεντρικό Σύστημα Μητρώων Κρατικών Ενισχύσεων και Ενισχύσεων Ήσσονος Σημασίας».

 

(ΜΒ/ΣΧ)