Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

04-07-2023 12:42

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων για οδικές εργασίες στις Επαρχίες Πάφου και Λάρνακας


1. Εργασίες ανακατασκευής / επιδιόρθωσης τμήματος του δρόμου Νικόκλειας – Φιλούσας, στην Πάφο

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, από την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023 και για διάρκεια 4 εβδομάδων, ο δρόμος Νικόκλειας – Φιλούσας (F617) της Επαρχίας Πάφου θα είναι κλειστός, λόγω εργασιών ανακατασκευής / επιδιόρθωσης τμήματός του (Χ.Θ. 6+800 - Χ.Θ. 7+000 και Χ.Θ. 21+300-21+530).

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η διοχέτευση της τροχαίας κίνησης από τον δρόμο F617 (δρόμος Νικόκλειας – Φιλούσας), με κατεύθυνση προς τις Kοινότητες Σαλαμιού, Κελοκέδαρα και Σταυροκόννου, θα διοχετεύεται μέσω παράκαμψης από τον δρόμο F616 (έξοδος προς Νικόκλεια, από αυτοκινητόδρομο Α6) παρά το χωριό Πραστιό, διαμέσου του χωριού Τραχυπέδουλα.


2.
Εργασίες συντήρησης αντλιοστασίου στην οδό Πιαλέ Πασά, στη Λάρνακα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη, 6/7/2023, μεταξύ των ωρών 09:00 - 14:00, στην οδό Πιαλέ Πασά στη Λάρνακα, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης αντλιοστασίου από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας (ΣΑΛ).

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείσει το τμήμα της οδού Πιαλέ Πασά από τη συμβολή της με την οδό Αθηνών μέχρι τη συμβολή της με την οδό Barbaros και στις δύο κατευθύνσεις. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.


Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

(ΜΒ/ΣΧ)