Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

06-07-2023 13:15

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για οδικές εργασίες στις Επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας

Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε δρόμους της Επαρχίας Λευκωσίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023 μέχρι τέλος Ιουλίου 2023 (εξαιρουμένων των Σαββατοκύριακων),  από τις 07:00 μέχρι τις 18:30,θα εκτελούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης στους πιο κάτω δρόμους:

  • Δρόμος προς Πρόδρομο από διασταύρωση με Β9
  • Δρόμος προς Σκουριώτισσα από Ε908
  • Δρόμος Τεμπριά – Γαλάτα – Κακοπετριά

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα παραμένει κλειστή μία λωρίδα του δρόμου σε μήκος 150μ περίπου και η τροχαία κίνηση είτε θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας (stop & go), είτε θα χρησιμοποιηθούν φορητά φώτα τροχαίας.

Κλειστός ο Παραλιακός Δρόμος Λάρνακας – Δεκέλειας λόγω εργασιών

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, στα πλαίσια των εργασιών κατασκευής του Έργου «Βελτίωση του Παραλιακού Δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας Φάση Γ»,  θα πραγματοποιούνται εργασίες στον παραλιακό δρόμο Λάρνακας - Δεκέλειας παρά τον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας και στις δύο κατευθύνσεις μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2023 και η τροχαία κίνηση θα εκτρέπεται στην οδό Ναυαρίνου για περίπου 650μ. μέχρι την οδό Αθηνών. Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί.

Κλειστή λωρίδα της Λεωφόρου Α. Στυλιανού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότιτην περίοδο από 10 Ιουλίου 2023 μέχρι 21 Ιουλίου 2023, μεταξύ των ωρών 07:30 με 15:00, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων,στις Λεωφόρους Α. Στυλιανού και  Αλεξάνδρου Παναγούλη στη Λάρνακα θα γίνονται εργασίες καθαριότητας  των πλαϊνών και κεντρικών νησίδων, καθώς και σκούπισμα με σάρωθρο από το Δήμο Λειβαδιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, στη Λεωφόρο Α. Στυλιανού από τον κυκλικό κόμβο Intercollege μέχρι τον κυκλικό κόμβο Λειβαδιών και στη Λεωφόρο Αλεξάνδρου Παναγούλη  από τον κυκλικό κόμβο Τεχνικής Σχολής μέχρι την εκκλησία Αγίου Σάββα θα κλείνει η λωρίδα που εφάπτεται των εργασιών και από τις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.