Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

28-07-2023 18:31

Επισκέψεις της Υφυπουργού Κοινωνικής Πρόνοιας στο Ίδρυμα Άγιος Στέφανος, στο Ίδρυμα Θεοτόκος και στην Παιδική Στέγη στη Λεμεσό

Τα ιδρύματα Άγιος Στέφανος και Θεοτόκος, που εξυπηρετούν άτομα με νοητική και σωματική αναπηρία, και την Παιδική Στέγη στη Λεμεσό, επισκέφθηκε σήμερα η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας κα Μαριλένα Ευαγγέλου.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων, η Υφυπουργός είχε την ευκαιρία να δει τις εγκαταστάσεις των Ιδρυμάτων και της Παιδικής Στέγης, να συνομιλήσει με τους εξυπηρετούμενους και τους λειτουργούς, να ενημερωθεί για τα προγράμματα που εφαρμόζονται και να συζητήσει με τα διοικητικά συμβούλια και τους εργαζομένους σε σχέση με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

«Η ποιοτική διαβίωση, η ανάπτυξη δεξιοτήτων και η ενσωμάτωση των ατόμων με αναπηρίες αποτελούν για το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας ύψιστο στόχο. Οι συνέργειες με το κράτος συμβάλλουν στην επέκταση των παρεχόμενων υπηρεσιών και το Υφυπουργείο προσδοκά σε ακόμα πιο στενή συνεργασία με φορείς, ιδρύματα και μη κυβερνητικές οργανώσεις που προσφέρουν κοινωνικό έργο. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τη σημερινή μου επίσκεψη. Είδα τους ενοίκους χαρούμενους, ενημερώθηκα για τις πλούσιες δραστηριότητές τους και συνομίλησα με τους λειτουργούς σε σχέση με όλα όσα μπορούν να αναβαθμίσουν ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες που παρέχονται».

Οι επαφές της κας Ευαγγέλου έγιναν στο πλαίσιο σειράς επισκέψεων που διενεργεί αυτό το διάστημα σε στέγες και ιδρύματα, με στόχο τον διάλογο και τον εντοπισμό των ιδιαίτερων αναγκών που ενδεχομένως να υπάρχουν.

(ΘΘ/ΑΦ)