Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

01-08-2023 14:14

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

1.Εργασίες συντήρησης οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας- Παραλιμνίου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων,  του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι τις περιόδους 2/8/2023 - 4/08/2023 και 28/8/2023 – 1/9/2023, μεταξύ των ωρών  07:00 - 15:00, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης σε τμήμα του οδοστρώματος της Λεωφόρου Ελλάδος, από την έξοδο του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Παραλιμνίου μέχρι και τη φωτοελεγχόμενη συμβολή με τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Λευκωσίας (Φώτα Ζαπάτα).

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας της Λεωφόρου Ελλάδος θα κλείσουν και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται σε παρόδιους δρόμους κυκλοφορίας με τη χρήση κατάλληλης σήμανσης.

2.Εργασίες αντικατάστασης στηθαίων στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων,  του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότιτο Σάββατο 5/8/2023, μεταξύ των ωρών 05.00 – 09.00,θα εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης κτυπημένων στηθαίων στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού (Α1) και στις δύο κατευθύνσεις.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

(ΕΠ/ΣΧ)