Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

13-09-2023 11:06

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για οδικές εργασίες στην Επαρχία Λάρνακας


Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε τμήματα του δρόμου Ζυγίου – Λιμανιού Βασιλικού – Μαρί

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο των εργασιών κατασκευής της Φάσης 1 του Οδικού Δικτύου του Ενεργειακού Κέντρου Βασιλικού, το προσεχές σαββατοκύριακο θα εκτελούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης σε τμήματα του δρόμου Ζυγίου – Λιμανιού Βασιλικού – Μαρί, ως ακολούθως:

-  Το Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023, από τις 06:00 μέχρι τις 18:00, το τμήμα του δρόμου Ζυγίου – Λιμανιού Βασιλικού – Μαρί από το ύψος του ποταμού Βασιλικού μέχρι την κύρια είσοδο του λιμανιού Βασιλικού, η οποία θα παραμείνει σε λειτουργία, θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση και στις δύο κατευθύνσεις.

-  Την Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023, από τις 06:00 μέχρι τις 18:00, το τμήμα του δρόμου Ζυγίου – Λιμανιού Βασιλικού – Μαρί από το ύψος των εγκαταστάσεων της εταιρείας Blue Island μέχρι την κύρια είσοδο του λιμανιού Βασιλικού, η οποία θα είναι κλειστή, θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση και στις δύο κατευθύνσεις.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των πιο πάνω εργασιών η τροχαία κίνηση θα εξυπηρετείται από τον παλαιό αυτοκινητόδρομο μέσω Μαρί και τον παρακαμπτήριο δρόμο εντός του Ενεργειακού Κέντρου. Η διακίνηση των οχημάτων και των πεζών σε παρακείμενους δρόμους και ιδιοκτησίες θα γίνεται με τις ανάλογες τοπικές διευθετήσεις.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.


(ΜΒ/ΕΧΡ)