Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

19-09-2023 15:19

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για κυκλοφοριακές διευθετήσεις στο πλαίσιο του έργου βελτίωσης Παρακαμπτήριου Δρόμου Γερμασόγειας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι οι εργασίες για το Έργο «Βελτίωση του Παρακαμπτήριου Δρόμου Γερμασόγειας, Φάση Α» συνεχίζονται κανονικά.

Στο πλαίσιο του έργου θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές διευθετήσεις:

(α)  Την Τετάρτη 20/9/2023 θα παραδοθεί στην κυκλοφορία το δυτικό τμήμα της οδού Αγίας Παρασκευής, μεταξύ της οδού Πάτμου και του κυκλικού κυκλοφοριακού κόμβου της συμβολής της με τη Λεωφόρο Μ. Θεοδωράκη και την οδό Μύλου, με ανοδική βόρεια πορεία μιας λωρίδας. Η κάθοδος προς τα νότια στο ανατολικό τμήμα θα παραμείνει σε μια λωρίδα κυκλοφορίας.

(β)  Την Πέμπτη 21/9/2023 θα παραδοθεί πλήρως στην κυκλοφορία η οδός Πάτμου με αμφίδρομη διακίνηση από τη συμβολή της με την οδό Αγίας Παρασκευής μέχρι τον κυκλικό κόμβο στη συμβολή της με τις οδούς Ατρείδων και Κυψέλης.

Οι υπόλοιπες κυκλοφοριακές διευθετήσεις παραμένουν ως έχουν.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

(ΜΒ/ΣΧ)