Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

20-09-2023 10:58

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων για οδικές εργασίες στις Επαρχίες Λάρνακας και Λεμεσού


1. Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε τμήμα του δρόμου Ζυγίου – Λιμανιού Βασιλικού – Μαρί

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο των εργασιών κατασκευής της Φάσης 1 του Οδικού Δικτύου του Ενεργειακού Κέντρου Βασιλικού, την Παρασκευή 22/9/2023 από τις 18:00 μέχρι τις 18:00 της Κυριακής 24/9/2023, θα εκτελούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης σε τμήμα του δρόμου Ζυγίου – Λιμανιού Βασιλικού – Μαρί, από το ύψος του τερματικού της εταιρείας VTTV μέχρι τον κυκλικό κόμβο του Λιμανιού Βασιλικού, το οποίο θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση και στις δύο κατευθύνσεις. H είσοδος του Λιμανιού Βασιλικού θα είναι ανοικτή.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα εξυπηρετείται από τον παλαιό αυτοκινητόδρομο μέσω Μαρί και τον παρακαμπτήριο δρόμο εντός του Ενεργειακού Κέντρου. Η διακίνηση των οχημάτων και πεζών σε παρακείμενους δρόμους και ιδιοκτησίες θα γίνεται με τις ανάλογες τοπικές διευθετήσεις.


2. Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, περιοχή Νέου Γηπέδου Λεμεσού

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο κατασκευής του νέου οδικού δικτύου στην περιοχή του Νέου Γηπέδου Λεμεσού, η αριστερή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου με κατεύθυνση προς Λεμεσό μετά τη νέα έξοδο προς το Γήπεδο, θα παραμείνει κλειστή για την περίοδο από τις 25/9/2023 μέχρι τις 29/9/2023.


3. Εργασίες εκσκαφής και τοποθέτησης δικτύου στη φωτοελεγχόμενη διασταύρωση των Λεωφόρων Σ. Κυπριανού και Α. Παναγούλη, στη Λάρνακα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι το Σάββατο 23/9/2023 και την Κυριακή 24/9/2023, μεταξύ των ωρών 06:00 - 20:00, στη φωτοελεγχόμενη διασταύρωση των Λεωφόρων Σπύρου Κυπριανού και Αλέξανδρου Παναγούλη θα γίνονται εργασίες εκσκαφής μικροσκαμμάτων και τοποθέτησης δικτύου για τη λειτουργία καμερών τροχαίας, από ιδιωτική κατασκευαστική εταιρία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας εκ περιτροπής και στις (4) τέσσερις κατευθύνσεις της συμβολής και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη δεξιά λωρίδα με τη βοήθεια κατάλληλης οδικής σήμανσης και την παρουσία της Αστυνομίας.


Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

(ΜΒ/ΣΧ)