Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

26-09-2023 09:11

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για οδικές εργασίες στο πλαίσιο κατασκευής του οδικού δικτύου Ενεργειακού Κέντρου Βασιλικού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο των εργασιών κατασκευής της Φάσης 1 του Οδικού Δικτύου του Ενεργειακού Κέντρου Βασιλικού, την Πέμπτη 28/9/2023, μεταξύ των ωρών 06:00-18:00, θα εκτελούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης, σε τμήμα του δρόμου εντός του Ενεργειακού Κέντρου Βασιλικού, βορειοδυτικά των εγκαταστάσεων του Τσιμεντοποιίου Βασιλικού, το οποίο θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση και στις δύο κατευθύνσεις, από το ύψος του υποσταθμού της ΑΗΚ μέχρι τον δρόμο Μαρί-Βασιλικό-Ζύγι. Ο δρόμος Μαρί-Βασιλικό-Ζύγι θα είναι ανοικτός για την τροχαία κίνηση και στις δύο κατευθύνσεις.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα εξυπηρετείται από παρακαμπτήριο δρόμο εντός του Ενεργειακού Κέντρου. Η διακίνηση των οχημάτων και πεζών σε παρακείμενους δρόμους και ιδιοκτησίες θα γίνεται με τις ανάλογες τοπικές διευθετήσεις.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

(ΜΒ/ΣΧ)