Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

03-10-2023 11:10

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων για οδικές εργασίες στις Επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας


1. Κλειστό τμήμα της Λεωφόρου Ιπποκράτους, στη Λακατάμεια

Το Γραφείο Μηχανικού Έργου των Λεωφόρων Ιπποκράτους, Αργυρουπόλεως και Τμήματος της Λεωφόρου Τσερίου και οδού Στροβόλου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι από το Σάββατο 7/10/2023 και ώρα 07:00 και για περίοδο 15 μηνών, στο πλαίσιο βελτίωσης/κατασκευής των πιο πάνω Λεωφόρων, η Λεωφόρος Ιπποκράτους θα κλείσει προσωρινά από τη συμβολή της με την οδό Καππαδοκίας και Τσερίου.

Η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση από και προς τον Δήμο Τσερίου θα διοχετεύεται μέσω των οδών Καππαδοκίας, Προποντίδος, Αντιοχείας και Θεμιστοκλέους, ενώ η τροχαία κίνηση από και προς τον Δήμο Στροβόλου θα διοχετεύεται μέσω των οδών Καραβοστασίου, Καραβά και Κύθνου.


2. Εργασίες τοποθέτησης δικτύου καμερών στη φωτοελεγχόμενη συμβολή των Λεωφόρων Σπύρου Κυπριανού και Λούθερ Κινγκ, στη Λάρνακα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι το Σάββατο 7/10/2023 και την Κυριακή 8/10/2023, μεταξύ των ωρών 06:00-18:00, στη φωτοελεγχόμενη συμβολή των Λεωφόρων Σπύρου Κυπριανού και Λούθερ Κινγκ, στη Λάρνακα, θα διεξάγονται εργασίες τοποθέτησης δικτύου καμερών τροχαίας από ιδιωτική εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα κλείνουν εναλλάξ οι επηρεαζόμενες λωρίδες και στις τέσσερις κατευθύνσεις της συμβολής και η διακίνηση της τροχαίας κίνησης θα γίνεται στη διπλανή λωρίδα με τη βοήθεια κατάλληλης σήμανσης και της Αστυνομίας.


Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

(ΜΒ/ΕΧΡ)