Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

04-10-2023 10:20

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

1. Εργασίες ανάπτυξης δικτύου στον αυτοκινητόδρομο Αγ. Νάπας - Λάρνακας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την Κυριακή 8/10/2023, μεταξύ των ωρών 08:30 – 16:00, στον αυτοκινητόδρομο Aγίας Νάπας - Λάρνακας θα διεξάγονται εργασίες ανάπτυξης δικτύου, από ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου για μήκος 1500μ. - 2000μ., περίπου, από την πρώτη έξοδο μέχρι την τρίτη έξοδο προς Ξυλοφάγου, με κατεύθυνση προς Λάρνακα και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται  στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

2. Εργασίες του Τμήματος Δασών στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λάρνακας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότιαπό τη Δευτέρα 9/10/2023 μέχρι και την Πέμπτη 19/10/2023, εκτός Παρασκευής και Σαββατοκύριακου, μεταξύ των ωρών 09:00 – 15:00, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας (Α2), από τη συμβολή με τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού μέχρι τον κόμβο Λυμπιών, θα εκτελούνται εργασίες ποτίσματος των φυτών των κεντρικών νησίδων, από το Τμήμα Δασών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας της κεντρική νησίδας, για μήκος 1500μ. περίπου κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

3. Εργασίες σκυροδέτησης στο Πλατύ Αγλαντζιάς

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 5/10/2023 από τις 19:00 το βράδυ μέχρι τις 17:00 το απόγευμα της επόμενης ημέρας θα εκτελούνται εργασίες σκυροδέτησης του θεμελίου των Κεντρικών Γραφείων του Τμήματος Κτηματολογίου και Χωρομετρίας, στη συμβολή των Λεωφόρων Κυρήνειας και Ακαδημίας στο Πλατύ Αγλαντζιάς.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τοπικά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας σε απόσταση 50 μέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΕΠ/ΣΧ)