Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

05-10-2023 10:22

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

1.     Εργασίες συλλογής αποβλήτων στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας

Tο Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Τρίτη 10/10/2023, μεταξύ των ωρών 20:00 το βράδυ και 6:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, στο τμήμα Σκαρίνου - Μουτταγιάκας, θα διεξάγονται εργασίες συλλογής αποβλήτων από ιδιωτική εταιρεία. 

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας του δρόμου με κατεύθυνση προς Λεμεσό, σε μήκος 500μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

2. Εγκατάσταση νέων καλωδίων φώτων τροχαίας, στη Λάρνακα  

Tο Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Κυριακή 8/10/2023, μεταξύ των ωρών 6:00 – 10:30 π.μ., στη φωτοελεγχόμενη συμβολή της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή με την οδό 1ης Απριλίου, στη Λάρνακα,θα διεξάγονται εργασίες εγκατάστασης νέων καλωδίων φώτων τροχαίας, από ιδιωτική εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνουν εναλλάξ οι επηρεαζόμενες λωρίδες και στις τέσσερις κατευθύνσεις της συμβολής. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα και σε παρακείμενους δρόμους με τη βοήθεια κατάλληλης σήμανσης.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΕΠ)