Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

09-10-2023 13:25

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων για οδικές εργασίες στις Επαρχίες Λεμεσού, Λευκωσίας και Λάρνακας


1. Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού–Πάφου, περιοχή νέου γηπέδου Λεμεσού

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο κατασκευής του νέου οδικού δικτύου στην περιοχή του Νέου Γηπέδου Λεμεσού, η αριστερή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού–Πάφου με κατεύθυνση προς Λεμεσό, μετά τη νέα έξοδο προς το γήπεδο, θα παραμείνει κλειστή μέχρι τις 16/10/2023.


2. Ε
ργασίες συντήρησης πρασίνου κεντρικών νησίδων Λεωφόρου Στροβόλου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Δημοσίων Έργων Λευκωσίας, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Τρίτη 10/10/2023 μέχρι και την Τετάρτη 11/10/2023, μεταξύ των ωρών 09:00-12:45, σε τμήματα της Λεωφόρου Στροβόλου θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του πρασίνου των κεντρικών νησίδων από τον Δήμο Στροβόλου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας της κεντρικής νησίδας με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Στρόβολο, για μήκος 100μ.-200μ. περίπου κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.


3. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Τσερίου, στο πλαίσιο κατασκευής του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας

Το Γραφείο Μηχανικού Έργου του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι το Σάββατο 14/10/2023, από τις 06:00, στο πλαίσιο κατασκευής του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας Φάση Α1, η τροχαία κίνηση στη Λεωφόρο Τσερίου από Τσέρι προς Στρόβολο και αντίστροφα θα διεξάγεται απρόσκοπτα διαμέσου του νέου κυκλικού κόμβου παρά το εργοστάσιο παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος της Εταιρείας GGS.


4. Εργασίες περιοδικής συντήρησης οδοστρώματος στον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς

Tο Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Τρίτη 10/10/2023, μεταξύ των ωρών 20:30 και 05:30 της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος στον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς. Όλες οι είσοδοι / έξοδοι προς και από τον κυκλικό κόμβο θα αποκοπούν.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών στο πιο πάνω τμήμα, θα διακοπεί εντελώς η τροχαία κίνηση σε όλα τα τμήματα δρόμων που συνδέονται με αυτό, εκτός από την τροχαία κίνηση από Αγία Νάπα προς Αεροδρόμιο Λάρνακας και αντίστροφα, η οποία θα συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα. Η τροχαία κίνηση από Αγία Νάπα προς Λευκωσία θα διοχετεύεται μέσω της εξόδου προς Αραδίππου, από την οποία θα εξυπηρετείται και η τροχαία κίνηση από Λάρνακα προς Λευκωσία. Η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λάρνακα και Λευκωσία προς Αεροδρόμιο Λάρνακας θα διοχετεύεται μέσω της εξόδου Αθηένου–Αβδελλερού. Σε όλες τις εκτροπές θα τοποθετηθούν κατάλληλα σήματα τροχαίας για καθοδήγηση και διευκόλυνση της τροχαίας κίνησης.


Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

(ΜΒ/ΕΧΡ)