Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

26-10-2023 10:30

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

1.     Εργασίες του Συμβουλίου Αποχετεύσεως Λευκωσίας στον παρακαμπτήριο Τσερίου, στη Λευκωσία

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας Τμήμα Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Κυριακή 29/10/2023, μεταξύ των ωρών 05:00 - 20:00, στην οδό Τεύκρου Ανθία στο Τσέρι, στο ύψος της συμβολήςμε τον παρακαμπτήριο Τσερίου (στα φώτα τροχαίας), θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής αγωγών πιέσεως, από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση από το Τσέρι και τον παρακαμπτήριο Τσερίου με κατεύθυνση προς τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού (Α1) θα διοχετεύεται διά μέσου των οδών Ελευθέριου Βενιζέλου και Χαλκιδικής.

 

2. Εργασίες συντήρησης οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Κοκκινοτριμιθιάς

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας Τμήμα Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 30/10/2023 μέχρι και την Παρασκευή 3/11/2023, μεταξύ των ωρών 09:00 – 12:30,θα εκτελούνται εργασίες καθαρίσματοςτου οδοστρώματος της κεντρικής λωρίδας του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς (Α9).

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, το σάρωθρο θα συνοδεύεται από δύο οχήματα με φωτεινή σηματοδότηση για λόγους ασφαλείας τόσο των εργαζομένων όσο και των άλλων χρηστών του οδικού δικτύου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΕΠ)