Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

10-11-2023 13:05

Ο επικεφαλής της κυπριακής αντιπροσωπείας στη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση της Ορθοδοξίας θα συμμετάσχει σε αποστολή αντιπροσωπείας της Συνέλευσης στη Γερμανία

O βουλευτής κ. Πανίκος Λεωνίδου, επικεφαλής της κυπριακής αντιπροσωπείας στη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση της Ορθοδοξίας (ΔΣΟ) και Μέλος της Διεθνούς Γραμματείας της Συνέλευσης, μεταβαίνει αύριο στο Μόναχο για να συμμετάσχει σε αποστολή αντιπροσωπείας της Συνέλευσης στη Γερμανία, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα της ΔΣΟ, Έλληνα βουλευτή κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου. Τον κ. Λεωνίδου θα συνοδεύει ο Λειτουργός Διεθνών Σχέσεων Α’ της Βουλής κ. Βασίλης Κοιλιαρής.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, η αντιπροσωπεία θα έχει συναντήσεις με πολιτικούς, πολιτειακούς και θρησκευτικούς φορείς, καθώς και με εκπροσώπους της ομογένειας στο γερμανικό κρατίδιο της Βαυαρίας.  Την Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023, θα γίνει παρουσίαση του αφιερωματικού τόμου της ΔΣΟ με τίτλο «Αγία Σοφία: Οι Ναοί της του Θεού Σοφίας ανά τον Κόσμο» και τα εγκαίνια ομώνυμης έκθεσης φωτογραφιών στο πολιτιστικό κέντρο «Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος» της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας των Αγίων Πάντων στο Μόναχο.

(Το κείμενο ως απεστάλη από τη Βουλή των Αντιπροσώπων)