Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

14-11-2023 19:14

Συνάντηση της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης με αντιπροσωπεία του Δημοκρατικού Συναγερμού

Στο πλαίσιο των συναντήσεων που έχει με τα κοινοβουλευτικά κόμματα η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κα Άννα Κουκκίδη Προκοπίου και λειτουργοί του Υπουργείου είχαν σήμερα συνάντηση με αντιπροσωπεία του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε παρουσίαση, από την κα Προκοπίου, των στόχων και προτεραιοτήτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης καθώς και των νομοθετημάτων που αναμένεται να προωθηθούν το επόμενο διάστημα στη Βουλή. Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων.

Μιλώντας μετά το πέρας της συνάντησης, η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κα Άννα Κουκκίδη Προκοπίου είπε πως είχε τη χαρά να καλωσορίσει στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης την αντιπροσωπεία του ΔΗΣΥ. Χαρακτήρισε τη συνάντηση πολύ παραγωγική αφού συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το κοινοβουλευτικό σώμα, νομοθετήματα που το Υπουργείο Δικαιοσύνης ζητεί από τους Βουλευτές του ΔΗΣΥ να προωθήσουν και να ψηφίσουν, ενώ συζητήθηκε επίσης έργο που έχει ολοκληρωθεί. Η Υπουργός Δικαιοσύνης ευχαρίστησε τον ΔΗΣΥ διότι επέδειξε πολύ θετικό πνεύμα στη συνάντηση και εξέφρασε την πεποίθηση πως η συνεργασία σε θέματα που αφορούν το καλό του τόπου θα είναι πάντοτε αγαστή.

Από την πλευρά του ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ κ. Νίκος Τορναρίτης χαρακτήρισε επίσης παραγωγική τη συνάντηση. Σημείωσε πως συζητήθηκαν μία σειρά από θέματα, όπως η τρομοκρατία και το οργανωμένο έγκλημα. Πρόσθεσε πως αναλύθηκαν νομοσχέδια που βρίσκονται ενώπιον της Βουλής, αλλά και αυτά που θα κατατεθούν τους επόμενους μήνες στο Κοινοβούλιο. Ο κ. Τορναρίτης τόνισε πως ο ΔΗΣΥ θα παραμείνει ωφέλιμος για τον τόπο και εκεί όπου συμφωνεί θα υπερψηφίζει και εκεί όπου διαφωνεί θα εκφράζει την αντίθετη άποψη με επιχειρήματα. Ευχαρίστησε, τέλος, την Υπουργό Δικαιοσύνης για τη συνάντηση και ευχήθηκε κάθε επιτυχία για το καλό της ασφάλειας του Πολίτη και της Κυπριακής Δικαιοσύνης.

(ΚΚ/ΓΣ)