Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

26-09-2018 08:38

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο εικοσιτετράωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 25ης Σεπτεμβρίου 2018 μέχρι και τις 06.00 της 26ης  Σεπτεμβρίου 2018 ανταποκρίθηκε σε 29 κλήσεις για βοήθεια, δεκαοκτώ πυρκαγιές, δέκα ειδικές εξυπηρετήσεις και μια ψευδή κλήση.

Η ώρα 13.48 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση εντός του Πεδίου βολής στο Καλό Χωριό. Ανταποκρίθηκαν δυο πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας «Υπαστυνόμου Ανδρέα Παπαδόπουλου»  και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα η ώρα 18.00. Στο έργο της κατάσβεσης συνέδραμαν και δυο φορητές πυροσβεστικές μονάδες του Τμήματος Δασών.  Η πυρκαγιά κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου τεσσάρων εκταρίων. Προκλήθηκε από βολές της Εθνικής Φρουράς.

Η ώρα 02.02 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε εξωτερικό χώρο, εταιρείας ανακυκλώσεως σιδήρων, στη Βιομηχανική περιοχή Αραδίπου. Ανταποκρίθηκαν οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λάρνακας και Βορόκληνης με πέντε πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 03.47. Μεγάλος αριθμός οχημάτων τα οποία προορίζονταν για ανακύκλωση κάηκαν. Η πυρκαγιά περιορίστηκε στα οχήματα χωρίς να επεκταθεί σε οποιαδήποτε εγκατάσταση. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκε και αφρός. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

(ΑΧ)