Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

27-09-2018 19:31

Xαιρετισμός Υπουργού Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας Ζέτας Αιμιλιανίδου στην έκθεση «Χειροποίητες Τσάντες», του Γυναικείου Συλλόγου « Ιδαλιάδες»

Ευχαριστώ πολύ τον γυναικείο σύλλογο « Ιδαλιάδες» για την πρόσκληση να θέσω υπό την αιγίδα μου την έκθεση αυτή με τις μοναδικές  χειροποίητες τσάντες που μέσα από αυτή την έκθεση θα στηριχθεί το ευάρεστο έργο του  Καραϊσκάκειου Ιδρύματος.

Συγχαίρω παράλληλα τον γυναικείο σύλλογο «Ιδαλιάδες», ο οποίος ιδρύθηκε το 2013, με σκοπό την πολιτιστική και πολιτισμική ανάπτυξη του Δήμου Ιδαλίου και των γύρω περιοχών και ιδιαίτερα των γυναικών. Είναι γνωστό ότι από το έτος ίδρυσής του, ο σύλλογος «Ιδαλιάδες» ασχολείται με την ενδυνάμωση και δημιουργική απασχόληση των μελών του με κοινωνικό, φιλανθρωπικό και πολιτιστικό σκοπό, διοργανώνοντας διάφορες εκδηλώσεις και δράσεις, των οποίων τα καθαρά έσοδα στηρίζουν φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Είστε άξιοι συγχαρητηρίων, που μέσα από τις εκδηλώσεις σας καταφέρατε με επιτυχία να προσελκύσετε γυναίκες άνεργες, συνταξιούχες και νοικοκυρές προωθώντας τη δημιουργικότητα και ευρεσιτεχνία μέσα από την κατασκευή χειροποίητων τσαντών.

Είναι πολύ σημαντικό ότι μέσα και από αυτή την υπέροχη έκθεση, θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο το κοινωνικό και φιλανθρωπικό σας έργο, αφού κάθε δημιουργός τσάντας θα δώσει μέρος των εσόδων του στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, για τη στήριξη του νέου Κέντρου Παιδικού Καρκίνου.

Οι αρχές, οι αξίες και τα ιδεώδη του εθελοντισμού είναι τα στοιχεία που αναβαθμίζουν και προβάλουν το ανθρώπινο πνεύμα, τον πολιτισμό, τη συνεργασία, την ομαδικότητα. Πρόκειται για μια στάση ζωής με ιδιαίτερες αξίες, όπως η αλληλεγγύη, η κοινωνική δικαιοσύνη και η κοινωνική συμμετοχή. Κυριότερα όμως είναι μια πράξη που φανερώνει ανιδιοτέλεια και  καλοσύνη.

Εύχομαι τα καλύτερα και καλές πωλήσεις.

(ΜΠ/ΜΛ/ΕΙ)