Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

12-02-2024 11:05

Επίσκεψη του Προέδρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στο Γυμνάσιο Αρχ. Μακαρίου Γ’ Πλατύ για το πιλοτικό πρόγραμμα εκμάθησης Γερμανικών

O Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κ. Frank-Walter Steinmeier θα πραγματοποιήσει αύριο Τρίτη στις 8:45 επίσκεψη στο Γυμνάσιο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ στο Πλατύ Αγλαντζιάς, για να παρακολουθήσει το πιλοτικό πρόγραμμα εκμάθησης Γερμανικών, η εφαρμογή του οποίου ξεκίνησε για πρώτη φορά στα εκπαιδευτικά δρώμενα της Κύπρου κατά τη φετινή σχολική χρονιά.

Τον Γερμανό Προέδρο θα υποδεχθεί στο σχολείο κυπριακή αντιπροσωπεία με επικεφαλής τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας κα Μαρίνα Ιωάννου Χασάπη, καθότι η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας κα Αθηνά Μιχαηλίδου θα απουσιάζει στο εξωτερικό.

Η ένταξη της επίσκεψης σε σχολείο, για παρακολούθηση του πιλοτικού προγράμματος, στο πρόγραμμα του Γερμανού Προέδρου αποτελεί ένδειξη της ενίσχυσης που παρατηρείται κατά τα τελευταία χρόνια των διμερών σχέσεων Κύπρου-Γερμανίας στον τομέα της Εκπαίδευσης.

(ΕΠ/ΜΣ)