Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

12-02-2024 11:30

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στην Επαρχία Λάρνακας και Λευκωσίας

1. Εργασίες ανάπτυξης Δικτύου από την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου στον δρόμο Σκαρίνου - Λευκάρων

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024, από τις 08:30 μέχρι τις 12:30, στον δρόμο Σκαρίνου - Λευκάρων θα εκτελούνται εργασίες ανάπτυξης Δικτύου από την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα του δρόμου με κατεύθυνση από Λεύκαρα προς Σκαρίνου για μήκος 50 μ. ανά φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση σήμανσης STOP & GO.

2. Εργασίες κατασκευής του Έργου «Βελτίωση του Παραλιακού Δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας, Φάση Γ»

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των εργασιών κατασκευής του Έργου «Βελτίωση του Παραλιακού Δρόμου Λάρνακας - Δεκέλειας, Φάση Γ» ο παραλιακός δρόμος Λάρνακας - Δεκέλειας, από το ύψος της οδού Αθηνών στην Ορόκλινη μέχρι και τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ορόκλινης, θα είναι κλειστός στις 15 Φεβρουαρίου 2024 για την τροχαία κίνηση και στις δύο κατευθύνσεις. Η τροχαία κίνηση θα εκτρέπεται μέσω των οδών Αθηνών, Ολύμπου, Μπέλλα - Πάις και λεωφόρο Χρήστου Αυξεντίου. Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί.

3. Εργασίες ασφαλτοστρώσεων σε δρόμους παρά τη Βιομηχανική Ζώνη Ιδαλίου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 12/02/2024 μέχρι και την Πέμπτη 15/02/2024, από τις 09:00 μέχρι τις 05:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες ασφαλτοστρώσεων σε δρόμους παρά τη Βιομηχανική Ζώνη Ιδαλίου: Δρόμος Ε112 (έξοδος Αυτοκινητόδρομου Α1 προς Δάλι, περιοχή εργοστασίου «Δαλίκο»), Δρόμος Ε135 προς Βαθειά Γωνιά (φώτα τροχαίας «JCC») και Δρόμος Β1 (παλαιός δρόμος Λευκωσίας-Λεμεσού, από τα φώτα τροχαίας «JCC» μέχρι τα φώτα τροχαίας «Δαλίκο»).

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, οι δρόμοι θα παραμένουν κλειστοί για την τροχαία κίνηση και οι οδηγοί προτρέπονται να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΝΓ/ΜΣ)