Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

03-10-2018 14:26

Παραλαβή αιτήσεων πληρωμής για επενδύσεις βελτίωσης επιδόσεων και βιωσιμότητας γεωργοκτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων από τον ΚΟΑΠ

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ) δέχεται Αιτήσεις Πληρωμής για  το ΚΑΘΕΣΤΩΣ 4.1: «Επενδύσεις που βελτιώνουν τις συνολικές επιδόσεις και τη βιωσιμότητα των γεωργοκτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων». Μετά την αποστολή των προσωπικών επιστολών προς όλους τους αιτητές του Καθεστώτος με τις οποίες ενημερώθηκαν κατά πόσο η αίτησή τους έχει εγκριθεί ή όχι, ο ΚΟΑΠ αυτή τη στιγμή βρίσκετε στο στάδιο υλοποίησης της διενέργειας πληρωμών των επενδύσεων που έγιναν από τους αιτητές με το πιο πάνω μέτρο.

Η διεκδίκηση του ποσού πληρωμής γίνεται μέσω της υποβολής της Αίτησης Πληρωμής, το έντυπο της οποίας είναι διαθέσιμο σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα του ΚΟΑΠ. Η συμπλήρωση της Αίτησης Πληρωμής θα πρέπει να γίνεται από Διαπιστευμένο Φορέα, σύμφωνα με τις οδηγίες του αιτητή.

Λόγω της φύσεως του Καθεστώτος, η πραγματοποίηση πληρωμών είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το πότε θα υλοποιήσουν οι αιτητές και θα υποβάλουν Αιτήσεις Πληρωμής. Θα πρέπει να επισπευτούν οι διαδικασίες από τους αιτητές έτσι ώστε να ολοκληρωθούν οι επενδύσεις τους το συντομότερο δυνατό. Καλούμε λοιπόν όλους τους εγκριμένους αιτητές όπως προχωρήσουν χωρίς καθυστερήσεις στην υλοποίηση των επενδύσεων τους και σε συνεργασία με τους συμβούλους τους να υποβάλουν Αιτήσεις Πληρωμής.  

(ΑΧ/ΕΙ)