Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

12-04-2024 16:25

Συνάντηση του Επιτρόπου Αγροτικών Πληρωμών με τον Προέδρο του Κ.Σ ΕΔΕΚ

Στο πλαίσιο σειράς συναντήσεων που πραγματοποιεί ο Επίτροπος Αγροτικών Πληρωμών κ. Ανδρέας Κυπριανού με διάφορα σύνολα και οργανωμένους φορείς, πραγματοποιήθηκε  σήμερα συνάντηση στα γραφεία της ΕΔΕΚ με τον Πρόεδρο του Κ.Σ ΕΔΕΚ κ. Μαρίνου Σιζόπουλου και τον Γενικό Διευθυντή κ. Μορφάκη Σολομωνίδη. 

Στη συνάντηση συζητήθηκαν μεταξύ άλλων τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες/αιτητές και ιδιαίτερα τους τρόπους διευκόλυνσης του Κύπριου αγρότη στην απλοποίηση διαδικασιών του Κυπριακού Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ), την γεωργική και αγροτική οικονομία, τις παρεμβάσεις επιχορήγησης και στήριξης που επιδοτεί ο Οργανισμός και γενικά τρόπους και μεθόδους ενημέρωσης των αγροτών με σκοπό την πλήρη απορρόφηση όλων των κονδυλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης  που αφορούν τη γεωργία. 

Ο κ. Σιζόπουλος εξέφρασε τη πλήρη στήριξη του κινήματος στον ΚΟΑΠ, αλλά και στον ίδιο τον Επίτροπο, στον οποίο εξέφρασε την εκτίμηση που έχει προσωπικά στον ίδιο. Επισήμανε ότι θα υπάρχει πλήρης συνεργασία του Κινήματος με τον Οργανισμό και τον Επίτροπο προσωπικά για επίτευξη των κοινών στόχων, που είναι το καλό της αγροτικής οικονομίας της Κύπρου. 

(NZ/ΑΦ)