Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

02-05-2024 16:00

Ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού

Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο επίσκεψης στην Ελλάδα την Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης της Ελλάδας κ. Πάνο Αλεξανδρή με τον οποίο είχε συνομιλίες για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Την ίδια ημέρα είχε συνάντηση με τον δρα Ανδρέα Μαλάτο ο οποίος εξειδικεύεται στο Αθλητικό Δίκαιο.

Περαιτέρω είχε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργο Μαυρωτά με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις για θέματα που αφορούν στη διαφθορά στον αθλητισμό, την αντιμετώπισή της και την εφαρμογή της Σύμβασης Magglingen/Macolin.

Στη συνάντηση της Επιτροπής με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού συμφωνήθηκε η υπογραφή συμφωνίας για πλήρη συνεργασία και για τον σκοπό αυτό έχουν δοθεί οδηγίες στους δικηγόρους των δυο πλευρών για σύνταξη της σχετικής συμφωνίας, η οποία θα υπογραφεί σύντομα.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν όπως η μεταξύ τους συνεργασία ενισχυθεί με διάφορες δράσεις τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Πρόεδρο της Κυπριακής Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Κ.Ε.Σ.Ο.Α.) κ. Κώστα Παπακώστα και στον κ. Δημήτρη Στεφανίδη, που φρόντισαν με όλες τους τις δυνάμεις να πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις.

(ΕΠ/ΝΓιαν/ΑΦ)