Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

12-10-2018 10:59

Οδικές εργασίες στον κυκλικό κόμβο Λιμανιού στα πλαίσια κατασκευής του Παράλληλου Δρόμου στη Λεμεσό

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 13/10/2018, μέσα στα πλαίσια κατασκευής του Παράλληλου Δρόμου, θα εκτελούνται εργασίες προσαρμογής στον κυκλικό κόμβο του Λιμανιού.

Οι εργασίες θα εκτελεστούν σε δύο φάσεις και η κυκλοφοριακή διακίνηση θα διευθετηθεί ως ακολούθως:

Α΄ Φάση (06:00 - 14:00) 

Η διακίνηση από τη Λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ προς τον κυκλικό κόμβο του Λιμανιού δεν θα επηρεαστεί. Η διακίνηση από τη νέα αίθουσα επιβατών και από το Λιμάνι προς την Λεοφώρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ θα γίνεται διαμέσου του Παράλληλου Δρόμου και της οδού Σερίφου. Η διακίνηση από τον Κάθετο Δρόμο προς τον κυκλικό κόμβο του Λιμανιού θα γίνεται μέσω του Παράλληλου Δρόμου, της οδού Σερίφου και της Λεωφόρου Φραγκλίνου Ρούσβελτ.

Β. Φάση (14:00 - 24:00)

Η τροχαία κίνηση θα εκτραπεί με αμφίδρομη κίνηση στο δυτικό τμήμα του κυκλικού κόμβου του Νέου Λιμανιού.  Όλες οι διακινήσεις από και προς το πιο πάνω τμήμα του κόμβου θα γίνονται κανονικά. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί κατά τη διακίνηση των οχημάτων στις εισόδους από τον κυκλικό κόμβο προς την νέα αίθουσα επιβατών και προς το Λιμάνι όπου θα γίνονται εργασίες προσαρμογής του οδοστρώματος.

Γ. Λειτουργία Φώτων Τροχαίας

Με το τέλος της Β’ φάσης θα λειτουργήσουν δύο Συστήματα Προσωρινών Φώτων, για περίοδο περίπου τεσσάρων μηνών

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας «www.traffic4cyprus.org.cy» στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.  

(ΑΧ)