Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

15-10-2018 08:20

Ενεργός συμμετοχή της Κυπριακής Δημοκρατίας στον πανευρωπαϊκό Οργανισμό EuroGeographics

 Στο πλαίσιο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης του πανευρωπαϊκού Οργανισμού EuroGeographics, που πραγματοποιήθηκε στην Πράγα από τις 8 μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2018, εξελέγη νέος Πρόεδρος και Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο κ. Ανδρέας Χατζηράφτης, Αν. Πρώτος Κτηματολογικός Λειτουργός, του Τμήματος Κτηματολογίου και Χωρομετρίας, που εκπροσώπησε την Κύπρο στη Γενική Συνέλευση και είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το αναπτυξιακό πρόγραμμα του Τμήματος κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους των εργασιών, μεταξύ άλλων εκπροσώπων, εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στον Οργανισμό EuroGeographics συμμετέχουν 46 ευρωπαϊκές χώρες με 63 χαρτογραφικούς και κτηματολογικούς οργανισμούς. Πρόεδρος εξελέγη ο εκπρόσωπος της Ιρλανδίας. Μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι οι εκπρόσωποι της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Μεγάλης Βρετανίας, της Κύπρου, της Ισπανίας, της Ολλανδίας, της Δανίας και της Ουκρανίας.

Όπως δήλωσε ο κ. Χατζηράφτης, από αυτή την πολύ τιμητική θέση για την Κύπρο, θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εκπροσώπηση και προβολή του Τμήματος Κτηματολογίου και Χωρομετρίας και της Κυπριακής Δημοκρατίας, μέσα από τις δραστηριότητες και το αναπτυξιακό πρόγραμμα του EuroGeographics.

(ΜΛ)