Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

17-09-2024 15:13

Παρατείνεται το Σχέδιο Χορηγιών για την Κυκλική Οικονομία στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

Το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας (ΥΕΕΒ) ενημερώνει τους ενδιαφερομένους ότι η περίοδος υποβολής αιτήσεων, στο πλαίσιο του «Σχεδίου Χορηγιών για την Κυκλική Οικονομία στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις», παρατείνεται μέχρι τις 14/10/2024 και ώρα 11.59 μ.μ. 

Το συνολικό ποσό που θα διατεθεί για τις ανάγκες του Σχεδίου, το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Μέτρου C3.1R4 του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΣΑΑ), ανέρχεται στα €14,4 εκατομμύρια. 

Οι αιτήσεις και τα σχετικά απαιτούμενα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβάλλονται μόνο μέσω του ηλεκτρονικού Συστήματος Σχεδίων Χορηγιών του ΥΕΕΒ. Η σειρά προτεραιότητας θα καθορίζεται με βάση τη σειρά υποβολής των προτάσεων (άμεση αξιολόγηση) και το ανώτατο ποσό εγκρίσεων δεν θα ξεπεράσει τον διαθέσιμο προϋπολογισμό του Σχεδίου. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν τον Οδηγό Σχεδίου, στον οποίο αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες, καθώς και άλλα απαιτούμενα έντυπα ή έγγραφα, από την ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Βιομηχανίας και Τεχνολογίας. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικώς με τους αρμόδιους Λειτουργούς στο 22867247 και στο 22867284.

(ΓΣ/ΜΣ)