Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

11-10-2024 13:20

Η μεγάλη έναρξη του 14ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου το Σάββατο 12 Οκτωβρίου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου επιστρέφει δυναμικά για μια κινηματογραφική εβδομάδα, η οποία ξεκινά το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στις 8 μ.μ. στο Θέατρο Ριάλτο, με καθημερινές προβολές και εκδηλώσεις.

Όπως κάθε χρόνο έτσι κι εφέτος, οι διοργανωτές επιφυλάσσουν  στους θεατές  ένα συναρπαστικό οπτικοακουστικό θέαμα στον εξωτερικό χώρο του θεάτρου Ριάλτο, ένα τελετουργικό έναρξης με το οποίο  θα καλωσορίσουν κοινό και σκηνοθέτες στην πλούσια σε δράσεις φεστιβαλική εμπειρία του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους (ISFFC).

Αμέσως μετά την τελετή έναρξης, οι προβολές των ταινιών του φεστιβάλ θα μας ταξιδέψουν σε μονοπάτια της ανθρώπινης κατάστασης ανά την υφήλιο, σε σκηνοθεσία μιας νέας γενιάς δημιουργών από την Κύπρο και το Εξωτερικό.

Μετά την ολοκλήρωση των προβολών, η βραδιά συνεχίζεται με το καθιερωμένο Opening Night Party, που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ηρώων στις 10:30 μ.μ με μουσική από τους DJ MATOX & MEMO, σ’ένα εκρηκτικό συνδυασμό House, Tech-House και Minimal House ήχων.

Ημερομηνία: Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2024

Ώρα: 8:00 μ.μ. (έναρξη τελετής και προβολές), 10:30 μ.μ. (πάρτι)

Τοποθεσία: Θέατρο Ριάλτο (για την τελετή και προβολές), Πλατεία Ηρώων (για το πάρτι)

Drinks & Food: ISFFC Bar

DJs: MATOX & MEMO

Οι προβολές είναι για άτομα άνω των 18 ετών.

Όλες οι ταινίες προβάλλονται στην πρωτότυπη γλώσσα τους με αγγλικούς και ελληνικούς υπότιτλους.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Φεστιβάλ, παρακολουθείτε την ιστοσελίδα του www.isffc.com.cy και τις σελίδες του στα κοινωνικά δίκτυα. Πληροφορίες: Θέατρο Ριάλτο 77 77 77 45.

Το Φεστιβάλ είναι μία διοργάνωση του Τμήματος Σύγχρονου Πολιτισμού του Υφυπουργείου Πολιτισμού, και του Θεάτρου Ριάλτο.

 

(ΕΚ)