Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

04-12-2018 11:52

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΗΚ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΗΚ με επικεφαλής τον Πρόεδρό του κ. Ανδρέα Μαραγκό, ο οποίος επέδωσε στον Πρόεδρο  Aναστασιάδη την ετήσια Έκθεση της ΑΗΚ για το 2017.

Μετά από τη συνάντηση, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο κ. Μαραγκός είπε ότι «είχαμε την τιμή να επιδώσουμε σήμερα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την ετήσια Έκθεση για τα πεπραγμένα της Αρχής Ηλεκτρισμού για το 2017.

Μεταφέραμε στον Πρόεδρο τις ευχαριστίες μας  για την εμπιστοσύνη που έχει επιδείξει προς το πρόσωπό μου αλλά και των υπόλοιπων συνεργατών μου στο Διοικητικό Συμβούλιο. Του έχουμε μεταφέρει το τί γίνεται στην Αρχή Ηλεκτρισμού, τα πεπραγμένα της Αρχής Ηλεκτρισμού.

Η Αρχή Ηλεκτρισμού έχει καταφέρει να είναι πλέον μια δρώσα οικονομικά επιχείρηση, μια επιχείρηση η οποία βασίζεται στις δικές της δυνάμεις, τους ανθρώπους της, τους ανθρώπους οι οποίοι είναι και η κινητήρια δύναμη του οργανισμού, και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία».

(ΡΜ/ΜΛ)