Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

08-03-2019 09:45

Ολοκληρώθηκαν οι επαφές του Υφυπουργείου Τουρισμού στη Γερμανία, συνεχίζονται στη Ρωσία

Με την ολοκλήρωση των επαφών της επίσημης αντιπροσωπείας του Υφυπουργείου Τουρισμού στην τουριστική έκθεση ITB Βερολίνου, με επικεφαλής τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σάββα Περδίο, επιβεβαιώθηκε το γεγονός ότι η φετινή χρονιά θα είναι χρονιά προκλήσεων για τη γερμανική αγορά.

Μέσα από τις συναντήσεις, διαφάνηκαν οι δυσκολίες και θα καταβληθούν προσπάθειες ώστε αυτές να ξεπεραστούν στον μέγιστο δυνατό βαθμό.

Κατά την επίσκεψη της κυπριακής αντιπροσωπείας στο Βερολίνο, πέραν των επαφών με Οργανωτές Ταξιδίων και Αεροπορικές Εταιρείες,  πραγματοποιήθηκε και συνέντευξη Τύπου για Γερμανούς δημοσιογράφους, στην οποία ο Υφυπουργός Τουρισμού αναφέρθηκε στη σημασία της γερμανικής αγοράς για τον κυπριακό τουρισμό, αλλά και στους παράγοντες που καθιστούν την Κύπρο ως μια εξαιρετική επιλογή για διακοπές, όπως είναι το πλούσιο και πολυδιάστατο τουριστικό προϊόν, οι υψηλού επιπέδου προσφερόμενες υπηρεσίες, το εξαιρετικό κλίμα της Κύπρου και άλλα.

Το απόγευμα της Πέμπτης 7 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε, επίσης, τριμερής συνάντηση του Υφυπουργού Τουρισμού της Κύπρου με τους Υπουργούς Τουρισμού της Ελλάδας και της Αιγύπτου, κατά την οποία συζητήθηκαν τρόποι στενότερης συνεργασίας και κοινών δράσεων των τριών χωρών σε θέματα του τομέα, προς όφελος και των τριών προορισμών.

Μετηνπεράτωση τουπρογράμματοςσυναντήσεώντου στο Βερολίνο, ο Υφυπουργός Τουρισμού ενημέρωσε τους τουριστικούς φορείς της Κύπρου για τα αποτελέσματα των επαφών του.

Όσον αφορά στις επόμενες επαφές του Υφυπουργείου Τουρισμού, αυτές θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα, στο πλαίσιο της μεγάλης τουριστικής έκθεσης MITT Μόσχας (Moscow International Travel & Tourism Exhibition).

(ΜΛ)