Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

03-04-2019 15:00

Δηλώσεις της Υφυπουργού Ναυτιλίας για την εξασφάλιση επιχορήγησης τριών έργων από την ΕΕ

Τεράστια επιτυχία για την Κύπρο χαρακτήρισε σήμερα Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019, η Υφυπουργός Ναυτιλίας κα Νατάσα Πηλείδου την επιλογή τριών έργων που θα γίνουν στην Κύπρο και που έχουν εξασφαλίσει επιχορήγηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους, στο Προεδρικό Μέγαρο, η Υφυπουργός Ναυτιλίας είπε ότι «θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου για τα τρία έργα που έχουν επιλεγεί στο πλαίσιο του Ορίζοντα 2020 και έχουν εξασφαλίσει επιχορήγηση 15 εκ. ευρώ έκαστο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και ακόμη 15 εκ. ευρώ από την Κυπριακή Κυβέρνηση, σύνολο 30 εκ. ευρώ ανά έργο για τρία έργα που θα γίνουν στην Κύπρο.

Αυτή είναι μια τεράστια επιτυχία για την Κύπρο.

Συγκεκριμένα έχουμε και ένα έργο που σχετίζεται με τη ναυτιλία που τερμάτισε τρίτο πανευρωπαϊκά και πρώτο παγκύπρια και έχει την πλήρη στήριξη του Υφυπουργείου Ναυτιλίας και της Κυβέρνησης. Σε αυτό εμπλέκονται ο Δήμος Λάρνακας, το ΕΒΕ Λεμεσού, πολλοί οργανισμοί και πανεπιστήμια, έργο με το οποίο θα μπορέσει να αναπτυχθεί κέντρο αριστείας που θα προωθεί την καινοτομία στον τομέα της ναυτιλίας».

(ΡΜ/ΑΧ/ΕΙ)