Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

23-04-2019 08:10

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο εικοσιτετράωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 22ης Απριλίου 2019 μέχρι και τις 06.00 της 23ης Απριλίου 2019 ανταποκρίθηκε σε 51 κλήσεις για βοήθεια, 40 πυρκαγιές και έντεκα ειδικές εξυπηρετήσεις.

Η ώρα 07.01 χθες λήφθηκε κλήση για τροχαίο ατύχημα παρά τον κυκλικό κόμβο Πολεμιδιών στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη Λεμεσού με ομάδα και όχημα διάσωσης. Ένα άτομο (γυναίκα) απεγκλωβίστηκε με τη χρήση διασωστικών εργαλείων από όχημα μάρκας Toyota μετά από σύγκρουση με όχημα μάρκας FORD. Αφού της παρασχέθηκαν οι Πρώτες  Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων η τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λεμεσού.

Η ώρα 17.16 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε γεωργικό ελκυστήρα και χορτοποιητή ο οποίος έδενε πάλες σανού σε χωράφι πάρα το ύψωμα Άρωνας στην Αγλαντζιά. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως με δυο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 17.40. Από την πυρκαγιά και τα δυο μηχανήματα έπαθαν εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου σε συνεργασία με την Αστυνομία και η πυρκαγιά φαίνεται να προκλήθηκε από πρόκληση τριβής και παραγωγή θερμότητας εντός του χορτοποιητή.

Η ώρα 03.21 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας Suzuki Swift το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην οδό Αρχ. Κυπριανού στον Στρόβολο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως με δυο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 03.35. Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

(ΑΧ)