Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

31-05-2019 11:41

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

1.    Εργασίες της ΑΗΚ στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, στη Λεμεσό

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων  του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων,  ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 1/6/2019, μεταξύ των ωρών 06:00 - 20:00,  στα πλαίσια του Έργου του Δήμου Λεμεσού "Επέκταση Γραμμικού Πάρκου Γαρύλλη κατά μήκος της Λεωφόρου Δημοκρατίας" θα διεξάγονται εργασίες της Α.Η.Κ. στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, βόρεια της φωτο-ελεγχόμενης συμβολής της με τη Λεωφόρο Φρ. Ρούσβελτ.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή μια λωρίδα κυκλοφορίας, ανά κατεύθυνση, σε μήκος μέχρι 100μ. περίπου κάθε φορά και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.

2.    Εργασίες για αποχετευτικό σύστημα σε  Λεωφόρο στην Ορόκλινη

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, , ανακοινώνει ότι,από το Σάββατο 1/6/2019 μέχρι την Παρασκευή 7/6/2019, στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, περιοχή Ορόκλινης, από τη γέφυρα (παρά το Σταθμό βενζίνης EΚO) μέχρι και την είσοδο στον αυτοκινητόδρομο προς Λευκωσία  θα γίνονται κατασκευαστικές εργασίες τοποθέτησης αποχετευτικού συστήματος από ιδιωτική εταιρία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστό τμήμα του δρόμου σε μήκος 200μ. περίπου και στις δύο κατευθύνσεις και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

3.    Οδικές εργασίες  στην οδό Αγίας Φυλάξεως, στη Λεμεσό

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 2/6/2019, μεταξύ των ωρών 06:00 - 17:00, στην οδό Αγίας Φυλάξεως στο τμήμα από τη Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ μέχρι τη Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης του ασφαλτικού οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή μια λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος μέχρι 80μ. περίπου κάθε φορά και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας με το σύστημα stop & go..

4.    Πλύσιμο ανακλαστήρων σε κεντρικές Λεωφόρους στη Λευκωσία

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων  του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, , ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 2/6/2019, μεταξύ των ωρών 07:00 – 15:00, θα εκτελούνται εργασίες για πλύσιμο ανακλαστήρων στις Λεωφόρους Σπύρου Κυπριανού στον Στρόβολο, Γρίβα Διγενή στη Λευκωσία και στη Λεωφόρο Αρχαγγέλου(φώτα CINEPLEX) μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ανθούπολης, διαδοχικά και στις δυο κατευθύνσεις.

Κατά τη διάρκεια  εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά για απόσταση περίπου 200μ. περίπου η  δεξιά  λωρίδα κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

5.    Εργασίες σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας -Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 3/6/2019 - 7/6/2019, μεταξύ των ωρών 10:00 - 14:00,στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, στο τμήμα Παρεκκλησιάς - Μουτταγιάκας, θα διεξάγονται εργασίες ασφαλτικών σφραγιστικών επιδιορθώσεων στο οδόστρωμα.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή μια λωρίδα κυκλοφορίας, με  κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό, σε μήκος μέχρι 200μ. περίπου κάθε φορά και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.   

6.    Πλύσιμο ανακλαστήρων σε αυτοκινητόδρομους της Επαρχίας Λευκωσίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, τη Δευτέρα 3/6/2019 και την Τρίτη 4/6/2019, μεταξύ των ωρών 07:00 – 17:00, θα εκτελούνται εργασίεςγια πλύσιμο ανακλαστήρων στους αυτοκινητόδρομους της Επαρχίας Λευκωσίας όπου η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας θα κλείνει τμηματικά για απόσταση 200μ. περίπου και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.  Οι προτεινόμενες εργασίες θα εκτελούνται  ως ακολούθως:

  • Τη Δευτέρα 3/6/2019, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λάρνακας από τον ανισόπεδο κόμβο Αγίας Βαρβάρας μέχρι την έξοδο προς Αθηένου, και στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού στο διαχωριστικό δίκτυ παρά τον Κόρνο.
  • Την Τετάρτη 4/6/2019, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Κοκκινοτριμιθιάς, από  τον ανισόπεδο κόμβο Ανθούπολης μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ακακίου.      

7.     Εργασίες κλαδέματος σε αυτοκινητόδρομους Λάρνακας-Αμμοχώστου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 3/6/2019 – 28/6/2019, μεταξύ των ωρών 08:30 – 17:00 καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων και αργίας, θα εκτελούνται εργασίες κλαδέματος των θάμνων της κεντρικής νησίδας στον αυτοκινητόδρομο Παραλίμνι - Λάρνακα από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς μέχρι την περιοχή Αεροδρομίου και στον αυτοκινητόδρομο Κοφίνου - Λάρνακας από Κοφίνου μέχρι τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις για μήκος 1χλμ περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με τις προσωρινές οδικές σημάνσεις και τις υποδείξεις της Αστυνομία

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους.

-----------------

 

(ΑΜ)