Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

04-07-2019 12:53

Χαιρετισμός του Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων κ. Γιάννη Γιαννάκη στη λήξη της 19ης «Διαδρομής Αγάπης»

Για 19η χρονιά ακόμη μια πορεία αγάπης έχει ολοκληρωθεί. Και είναι πολύ σημαντικό η οικονομική διαφάνεια αυτής της εκστρατείας, την οποία ο Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και άλλες συναφές παθήσεις «Ένα Όνειρο, Μια Ευχή» υλοποιεί με την σημερινή συνέντευξη Τύπου. Η οικονομική διαφάνεια των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων είναι βασική μας πολιτική, και αυτή η πολιτική δημιουργεί ένα αξιόπιστο ευνοϊκό περιβάλλον στην κοινωνία των πολιτών.

Μια πορεία που αγκαλιάστηκε από όλους. Μια πορεία που είχε στόχο την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και οικονομική στήριξη των παιδιών και των νέων,  τα οποία δίνουν την δική τους μάχη  ενάντια στον καρκίνο.

Με κύριους πρωταγωνιστές τις δώδεκα λέσχες μοτοσικλετιστών, οι εθελοντές με τις μηχανές τους, όργωσαν την Κύπρο για πέντε ημέρες και ενεργοποίησαν τους συμπολίτες μας και φορείς από όλη την ελεύθερη Κύπρο, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Εκκλησία, Σωματεία, Εταιρείες, αλλά και πολίτες. Η αντιμετώπιση του καρκίνου αφορά όλους.

Από την εκστρατεία αυτή μαζεύτηκαν 231.356 ευρώ, με έξοδα μόνο 2.063 ευρώ. Και το ποσό αντικατοπτρίζει την επιτυχία της ετήσιας αυτής εκδήλωσης.

Είναι καθήκον όλων μας να συνεχίζουμε να δίνουμε κάθε δυνατή στήριξη. Αυτή η στήριξη μπορεί να είναι οικονομική ή  εθελοντική προσφορά. Συγχαίρω τους συντελεστές της 19ης «Διαδρομής Αγάπης», ιδιαίτερα τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», τους μοτοσικλετιστές, τους εθελοντές, την Αστυνομία, χορηγούς, υποστηρικτές, άλλα και τους ανώνυμους πολίτες.

Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό τον αγώνα για τη ζωή και την πραγματοποίηση των ονείρων και των ευχών των παιδιών με καρκίνο.

------------------------

ΑΜ/ΕΙ