Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

04-07-2019 20:00

Χαιρετισμός Γραμματέα Υπουργικού Συμβουλίου κ. Θεοδόση Τσιόλα στη χοροεσπερίδα της Εκκλησιαστικής Επιτροπής του Ιερού Ναού Αποστόλου Βαρνάβα και Αγίου Λουκά Ιατρού

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση αποδέχθηκα την πρόσκληση να παραστώ και να χαιρετίσω, εκ μέρους της Κυβέρνησης, την αποψινή ετήσια χοροεσπερίδα που διοργανώνει η Εκκλησιαστική Επιτροπή Ιερού Ναού Αποστόλου Βαρνάβα και Αγίου Λουκά Ιατρού της Ενορίας προσφυγικού συνοικισμού ΑΗΚ, στην Κοινότητα Ορμήδειας.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιείται αδιάλειπτα και με επιτυχία τα τελευταία έντεκα χρόνια και αποτελεί ,πλέον ,έναν καθιερωμένο θεσμό. Πρόκειται για μία σημαντική πρωτοβουλία, ψυχαγωγικού χαρακτήρα, η οποία θέτει ως στόχο πρωτίστως την κοινωνική συναναστροφή των κατοίκων και την σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων, καθώς επίσης την ενίσχυση του εκκλησιαστικού έργου.

Η Κυβέρνηση θέλοντας να στηρίξει την προσπάθειά σας προτίθεται να παραχωρήσει χορηγία ύψους 1,000 ευρώ, υποστηρίζοντας με τον συμβολικό αυτό τρόπο το κοινωνικό και πνευματικό έργο που επιτελείτε προς όφελος του συνόλου των κατοίκων της ενορίας σας. 

Η ώρα και ο χώρος δεν προσφέρονται για χαιρετισμούς και ομιλίες, γι’ αυτό θα σας αφήσω να χαρείτε την όμορφη βραδιά, αφού μου επιτρέψετε να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στα μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής τόσο για την άρτια διοργάνωση της αποψινής εκδήλωσης, όσο και για την ευρύτερη κοινωνική και εθελοντική προσφορά σας με την ευχή να ευοδωθούν οι στόχοι και οι επιδιώξεις σας.

Με τη βεβαιότητα ότι θα περάσετε ένα όμορφο και ευχάριστο βράδυ ,εύχομαι σε όλους καλή διασκέδαση.

------------------------------

ΡΜ/ΕΚ/ΕΙ