Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

05-07-2019 16:07

Παράδοση επιταγής στον Σύνδεσμο “Ένα Όνειρο μια Ευχή”

Τα Επιμορφωτικά Κέντρα αποτελούν το μεγαλύτερο πρόγραμμα γενικής επιμόρφωσης ενηλίκων, το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης του στόχου του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού για προώθηση της διά βίου μάθησης. Τα Επιμορφωτικά Κέντρα λειτουργούν υπό την ευθύνη της Διεύθυνσης Δημοτικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και στοχεύουν τόσο στη βελτίωση των γνώσεων και των δεξιοτήτων του ατόμου σε προσωπικό, κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο όσο και στην κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική πρόοδο των πολιτών και της κοινωνίας ως συνόλου.

Τα Επιμορφωτικά Κέντρα Λευκωσίας, στο πλαίσιο της κοινωνικής τους προσφοράς, διοργάνωσαν φιλανθρωπικό παζαράκι στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία», την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019, μέρα της Τελικής τους Εκδήλωσης.

Διατέθηκαν προς πώληση έργα και κατασκευές, τα οποία προσέφεραν, εθελοντικά, εκπαιδευτές και μέλη ομάδων των Επιμορφωτικών Κέντρων Λευκωσίας. Εισπράχθηκε το ποσό των €1680 και έχει εκδοθεί επιταγή προς στον Σύνδεσμο «Ένα όνειρο μια Ευχή» για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις, η οποία παραδόθηκε σήμερα 5 Ιουλίου 2019 από τον έντιμο Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού δρα Κώστα Χαμπιαούρη, στον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Γεώργιο Πενηνταέξ, στην παρουσία του Διευθυντή Δημοτικής Εκπαίδευσης κ. Χρίστου Χ”Αθανασίου και των Λειτουργών της Υπηρεσίας των Επιμορφωτικών Κέντρων. Μαζί με την επιταγή παραδόθηκαν έργα και κατασκευές αξίας περίπου 400 ευρώ, έτσι ώστε να διατεθούν από τον ίδιο τον Σύνδεσμο σε δικές τους εκδηλώσεις.

(ΙΠ)

                         

Σχετικά Ανακοινωθέντα