Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

27-09-2019 13:52

Αναφορά του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων στην Ολομέλεια του Σώματος στο συνέδριο «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση: Καινοτομία, Τεχνητή Νοημοσύνη και Ενσωμάτωση»

Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω, συνάδελφοι, ότι η Βουλή διοργανώνει συνέδριο με θέμα «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση: Καινοτομία, Τεχνητή Νοημοσύνη και Ενσωμάτωση». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 3-4 Οκτωβρίου 2019 και αποτελεί συνέχεια των συνεδρίων «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση꞉ Προοπτικές και Κίνδυνοι» και «Βιομηχανία 4.0: Επιβαλλόμενες Δράσεις», που έγιναν πέρσι και πρόπερσι, αντίστοιχα. Σκοπός του φετινού συνεδρίου είναι να δώσει το έναυσμα για τη δημιουργία ενός πολυδιάστατου δικτύου συνεργασίας μεταξύ του επιστημονικού και του επιχειρηματικού κόσμου και να τροφοδοτήσει με ιδέες το πεδίο της ψηφιακής στρατηγικής και της εφαρμογής της.

Σας έχει ήδη σταλεί πρόσκληση για την τελετή έναρξης του συνεδρίου, που θα λάβει χώρα το βράδυ της 3ης Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας στις 7.00 μ.μ.

Για τη θεματολογία και τους εισηγητές των τριών εργαστηρίων που θα έχουμε στη Βουλή την επόμενη μέρα, την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, έχετε ήδη λάβει επιστολή και email, τα οποία σας καλούν να δηλώσετε την παρουσία σας εγκαίρως.

Σας αναφέρω, τέλος, ότι μετά το πέρας των εργασιών των εργαστηρίων στις 4 Οκτωβρίου, θα έχουμε την τελετή λήξης του συνεδρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, στις 12.15 μ.μ. Το πρόγραμμα της τελετής λήξης θα περιλαμβάνει ανακοινώσεις των συμπερασμάτων των τριών εργαστηρίων που προηγήθηκαν.

(ΜΓ/ΣΧ)