Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

04-02-2020 13:25

Ανοικτή συζήτηση για τη διαχείριση προσωπικών δεδομένων από τα διαδικτυακά Μέσα Ενημέρωσης

Mε την ευκαιρία του εορτασμού της Hμέρας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, το Γραφείο της Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, σε συνεργασία με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών και τον Κυπριακό Οργανισμό Εκδοτών Διαδικτύου, διοργανώνει ανοικτή συζήτηση, με θέμα «Online Διαχείριση Προσωπικών Δεδομένων», η οποία απευθύνεται σε επαγγελματίες δημοσιογράφους, φοιτητές δημοσιογραφίας και κάθε ενδιαφερόμενο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 11.00πμ, στο Αμφιθέατρο του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών.

Κύριοι ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι η Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα κα Ειρήνη Λοïζίδου Νικολαḯδου και ο δικηγόρος κ. Αχιλλέας Δημητριάδης.  Την εκδήλωση θα συντονίζει η Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών κα Σόφη Μιχαηλίδου.

Επιπρόσθετα, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, η Επίτροπος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, σε ζωντανή σύνδεση μέσω Facebook που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, θα απαντά σε ερωτήσεις του κοινού για θέματα που άπτονται της προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

(ΜΚΑ/EK/ΕΙ)

 

Σχετικά Ανακοινωθέντα